Impregneren kan worden toegepast op allerlei soorten oppervlakken. Het biedt langdurige bescherming voor alle soorten poreuze oppervlakken door de vorming van een onzichtbare beschermingslaag die de duurzaamheid verbetert, het onderhoud optimaliseert en de esthetiek behoudt.

Impregneren kan worden toegepast op allerlei soorten oppervlakken. Het biedt langdurige bescherming voor alle soorten poreuze oppervlakken door de vorming van een onzichtbare beschermingslaag die de duurzaamheid verbetert, het onderhoud optimaliseert en de esthetiek behoudt.

Pure kwaliteit

Impregneren

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar reinigingsbedrijf dat gespecialiseerd is in impregneren? Zoek dan niet verder! Ons team van experts kan helpen uw huis of bedrijf te impregneren. Wij gebruiken de nieuwste technologie op oppervlakken, waardoor ongewenste gasten worden geweerd. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies of om een afspraak in te plannen.

“Reiniginsspecialist24.nl heeft uitstekend werk geleverd tijdens het impregneren van onze gevel. Wij kregen goed advies over wat er zonder chemicaliën kon worden gedaan, omdat we het huis net hadden laten renoveren – het resultaat was briljant!.”

Wat is impregneren?

Het is een proces waarbij een vloeistof op een oppervlak wordt aangebracht om vuil, viezigheid of ongedierte af te stoten. Deze behandeling wordt vaak toegepast op poreuze materialen zoals beton, baksteen, steen en hout. Het kan ook worden gebruikt op niet-poreuze oppervlakken zoals metaal en glas. Impregneren is een  populaire behandeling voor zowel commercieel als residentieel vastgoed.

Muren impregneren

Wanneer het aankomt op impregneren, dan kiezen de meeste voor muren impregneren. Deze behandeling kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Het is een geweldige manier om uw huis of bedrijf langdurig schoon te houden. Het  is een snel en eenvoudig proces dat uw eigendom niet beschadigt.

impregneren

Gevel impregneren

Een vieze gevel valt gelijk op en is natuurlijk geen gezicht. Wanneer u uw gevel laat reinigen en impregneren, zal het vuil sneller loslaten.  De water- en vuilafstotende eigenschappen van de impregnering voorkomen namelijk dat het vuil zich überhaupt aan de gevel hecht. Dit bespaart u op termijn tijd en geld! Als bedrijf zijnde is een schone gevel erg belangrijk. Het is de eerste indruk die u achterlaat bij uw klanten. Wij geven op het impregneren tot wel 15 jaar fabrieks garantie.

Wanneer kunnen wij uw muur niet impregneren?

Zijn de muren van uw woning in zeer slechte staat? Dan kunnen wij deze niet impregneren.  De vloeistof zal niet goed op de muur kunnen hechten en niet het gewenste effect hebben. In dat geval dienen eerst de muren hersteld te worden.

Voordelen van muren en/of gevel impregneren

De muren blijven langer netjes
Een van de voordelen van muren impregneren, is dat deze langer netjes zullen blijven. Het vuil zal zich minder gemakkelijk aan het oppervlak kunnen hechten. Dit betekent dat u uw muren minder vaak hoeft schoon te maken, waardoor u tijd en geld bespaart. De kans op schimmel en meeldauw wordt ook kleiner.

Voorkomt vochtplekken
Vochtplekken zorgen voor schimmels. Door uw muren te impregneren, bestaat er geen kans op vochtplekken en schimmels. Het is een kosteneffectieve manier om uw woning te beschermen. Het is een zeer betaalbare manier om uw huis of bedrijf te beschermen tegen schimmels.

Voorkomt dure kosten
Laat u uw muren en gevel niet impregneren, en hoopt het vocht zich op? Dan bestaat de kans dat uw scheuren en barsten in uw muren krijgt. Het herstellen hiervan kost natuurlijk weer een hoop geld, wat volledig onnodig is.

Stappenplan impregneren: onze werkwijze

1.Inspecteren van de muren en/of gevel
Voordat wij starten met het aanbrengen van de vloeistof, moeten wij eerst alles inspecteren. Zouden wij dit niet doen en direct aan de slag gaan, dan kan het zijn dat alles voor niks is geweest. Het impregneermiddel kan niet intrekken in een muur en/of gevel die in slechte staat is.

2.Reinigen van muur
Muren en/of de gevel moeten vóór het impregneren worden gereinigd. Het impregneermiddel moet namelijk in het oppervlak kunnen dringen. Na de reiniging zorgen wij er allereerst voor dat al het vuil is verdwenen. Eventuele vlekken behandelen we met een speciale oplossing. Zodra het oppervlak  schoon is, kan het geïmpregneerd worden.

3.Impregneren
Eenmaal alles gereinigd, starten wij met het aanbrengen van het impregneermiddel. Het middel wordt diep in de poriën van het oppervlak geperst. Zo kunnen de water- en vuilafstotende eigenschappen goed hun werk doen.

Contact

Heeft u vragen over impregneren of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 39 26 79 88 of stuur een email naar info@reiniginsspecialist24.nl. U kunt ons binnen de gehele Benelux inschakelen. Indien u op de hoogte wilt blijven van onze werkzaamheden, kunt u ons volgen op Facebook!

T

Volledige transparantie

No-nonsense werkwijze

Snel antwoord

Wij reageren binnen 24 uur

5 sterren service

Wij garanderen kwaliteit