Ons verhaal

Team van specialisten

Hi,  Ik ben Driekus sr en ik ga u een klein stukje vertellen over ons bedrijf.
Mijn vader Henk is begonnen met een glazenwasserij in de jaren 70.
Hij is nog steeds actief in en rond om Den Haag. In de jaren 80 door vele aanvragen van zijn vaste klanten om de gevel te reinigen is hij in de periode er eigenlijk in gerold en naar wat gevels te hebben gereinigd in die tijd is hij zich gaan verdiepen. En zo is het balletje gaan rollen. Als kind ging ik op de zaterdag mee met mijn vader. Ik assisteerde hem met het wassen van de ramen. Toen ik ouder werd mocht ik helpen met het reinigen en impregneren van gevels. Zo heb ik eigenlijk het vak geleerd.

 

Zo is mijn zoon driekus jr ook erin gerold. Hij kwam elke zaterdag met mij mee naar opdrachten en nu is die werkzaam in ons familie bedrijf.
Vanuit het gevelreinigen zijn we onze diensten gaan uitbreiden. Zo zijn we gestart met het reinigen van tuinen, terassen, houtwerken en nog veel meer.
Uiteindelijk zijn we zo gespecialiseerd dat wij alles kunnen reinigen wat vies is. Na een bepaald termijn hebben we nano technologie toegevoegd in onze portfolio. Met nano technologie kunnen we oude verkleurde (Aluminium/Kunststof) kozijnen, roldeuren voor herstellen. Er zijn verschillende technieken die wij gebruiken voor het reinigen. Heeft u ergens vragen over dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij staan klaar om u zo goed mogelijk te informeren. Wij horen graag van u en wij kijken uit om met onze ervaring en kennis u te helpen en om zo ervoor te zorgen dat alles er piekfijn uit ziet.

Direct resultaat

Je merkt per direct het resultaat van onze diensten.

Full-service aanbod

Wij zijn de one-stop-shop reinigingsbedrijf.

Volledige transparantie

Wij hanteren eerlijke prijzen.

Professioneel

Wij werken alleen met professioneel apparatuur.

Alles wat vies is kunnen wij reinigen

Alles wat vies is kunnen wij reinigen

Neem contact op

Informatie

 

Bel ons: 06 39267988 - 06 40525823
Email: info@reinigingsspecialist24.nl
Gegevens

KVK: 89944097
BTW Nummer: 183388823.B02
Reinigingsspecialist:
IBAN: NL10 ABNA 0120 7587 84
Adres: Escamplaan 665, 2547EE Den Haag