Reinigingsbedrijf inschakelen? Wij reinigen zowel woningen als panden. Of het nu gaat om uw gevel, dak of terras, alles is mogelijk bij ons!

Reinigingsbedrijf inschakelen? Wij reinigen zowel woningen als panden. Of het nu gaat om uw gevel, dak of terras, alles is mogelijk bij ons!

Reinigingsbedrijf

Op zoek naar een betrouwbaar en ervaren reinigingsbedrijf dat al uw buitenreiniging behoeften kan verzorgen? Kijk dan niet verder dan Reinigingsspecialist 24! Wij zijn een gevestigd reinigingsbedrijf in de Benelux dat jarenlange ervaring heeft binnen de branche, en wij kunnen alles reinigen, van daken tot kozijnen en gevels. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte!

“Reiniginsspecialist24.nl heeft uitstekend werk geleverd bij het schoonmaken van onze gevel. Driekus gaf me goed advies over wat er zonder chemicaliën kon worden gedaan, omdat we het huis net hadden laten renoveren – het eindproduct was briljant!.”

Woning of bedrijfspand laten reinigen door ons reinigingsbedrijf

Als u toe bent aan het reinigen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand, maar niet weet waar u moet beginnen, laat ons dan helpen! Wij van Reinigingsspecialist 24 hebben jarenlange ervaring in de branche en kunnen alles aan, van daken tot kozijnen en gevels. Geen klus is ons te groot of te klein, dus neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte.

Onze diensten op een rijtje

Bij Reinigingsspecialist 24 voeren wij verschillende diensten uit. Zo kunt u bij ons terecht voor het reinigen van uw gevel, dak, kozijnen, terras, trespa en nog veel meer. Daarnaast kunt u ook kiezen voor impregneren na het reinigen of softwash reiniging.

Gevel reinigen door ons reinigingsbedrijf

Een van de diensten die wij aanbieden is het reinigen van uw gevel. Een vieze gevel is natuurlijk geen gezicht. Gevelreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een gebouw. Het verbetert niet alleen het uiterlijk van het gebouw, maar het helpt ook om de gevel te beschermen tegen schade door het weer. Bij gevelreiniging wordt de gevel meestal met een hogedrukstraal gereinigd. 

Dit kan vuil en andere ophopingen verwijderen die kunnen leiden tot vlekken en aantasting. Daarnaast kan gevelreiniging helpen om de groei van schimmel en meeldauw, die verdere schade aan de gevel kunnen veroorzaken, te voorkomen. Regelmatige gevelreiniging is daarom essentieel voor het behoud van het uiterlijk en de integriteit van een gebouw.

Dakreiniging door Reinigingsspecialist 24

Bij dakreiniging is het belangrijk om waakzaam te zijn om uw huis of bedrijf in topconditie te houden. Of u nu een rieten dak heeft of niet, regelmatig schoonmaken en onderhouden verlengt de levensduur van uw dak en voorkomt dure reparaties in de toekomst. Hoewel u zeker uw eigen dak kunt schoonmaken, is het vaak het beste om deze taak aan de professionals over te laten. Zij beschikken over de juiste apparatuur en ervaring om de klus snel en effectief te klaren. Daarnaast kunnen ze ook een inspectie van uw dak uitvoeren om te kijken of er mogelijke problemen zijn die moeten worden aangepakt. Met hun hulp kunt u uw dakreiniging onder controle houden en de levensduur van uw dak verlengen.

Terrasreiniging? Schakel ons  reinigingsbedrijf direct in

Een van de belangrijkste onderdelen van het huishouden is ervoor zorgen dat het terras van uw huis schoon is. Een terras kan na verloop van tijd veel vuil, stof en bladeren verzamelen, wat uiteindelijk kan leiden tot insecten en knaagdier plagen. Bovendien kan een vuil terras uw huis er onverzorgd uit laten zien en zelfs de waarde ervan verminderen. Gelukkig kunt u ons team van professionals inschakelen om uw terras binnen no-time te reinigen. Binnen een paar uur kunnen wij uw terras er weer als nieuw uit laten zien.

Impregneren bespaart u geld!

Impregneren betekent dat dit een andere stof absorbeert. Dit kan om vele redenen gebeuren, bijvoorbeeld om een bepaald materiaal waterdicht te maken of om een materiaal duurzamer te maken. Impregneren gebeurt meestal door de vloeistof aan te brengen op het materiaal door te spuiten of te strijken. Hierna trekt de vloeistof in en stoot dit water en viezigheid af. Dit verduurzaamd materiaal en bespaart u geld. Zo kunt u uw gevel laten impregneren en hoeft u deze niet om de zoveel tijd te laten reinigen. Dit proces kan worden toegepast op verschillende materialen, waaronder hout, metaal en kunststof.

Softwash is ook mogelijk bij ons reinigingsbedrijf

Softwashing is een reinigingsmethode waarbij water onder lage druk en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen worden gebruikt om vuil en andere afzettingen van oppervlakken te verwijderen. In tegenstelling tot machinaal wassen is softwashing ideaal om toe te passen op kwetsbare materialen zoals gevels en stucwerk zonder deze te beschadigen. 

Omdat softwash bovendien gebruik maakt van natuurlijke reinigingsmiddelen, is het een milieuvriendelijke optie dan de traditionele hogedrukreiniging. Als zodanig is softwash de laatste jaren steeds populairder geworden omdat huiseigenaren op zoek zijn naar manieren om hun huizen effectief te reinigen zonder het milieu te schaden. Als u behoefte heeft aan een hoogwaardige reiniging, overweeg dan softwashing voor uw pand of woning en schakel ons reinigingsbedrijf in!

Reiniginsbedrijf

Contact

Heeft u vragen over ons reinigingsbedrijf of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op
06 39 26 79 88 of stuur een email naar info@reiniginsspecialist24.nl. U kunt ons binnen de gehele Benelux inschakelen. Indien u op de hoogte wilt blijven van onze werkzaamheden, kunt u ons volgen op Facebook!

T

Volledige transparantie

No-nonsense werkwijze

Snel antwoord

Wij reageren binnen 24 uur

5 sterren service

Wij garanderen kwaliteit

Neem contact op

06 39267988