Softwash is een veilige en efficiënte manier om buitenoppervlakken te reinigen. We kunnen softwash technieken toepassen voor dakreiniging, gevelreiniging, verharde opritten, asfalt, natgietspeeltuinen, schuttingen en terrassen. In feite kunnen bijna alle buitenoppervlakken worden gereinigd met softwash.

Softwash is een veilige en efficiënte manier om buitenoppervlakken te reinigen. We kunnen softwash technieken toepassen voor dakreiniging, gevelreiniging, verharde opritten, asfalt, natgietspeeltuinen, schuttingen en terrassen. In feite kunnen bijna alle buitenoppervlakken worden gereinigd met softwash.

Pure kwaliteit

Softwash

Als u op zoek bent naar een effectieve en unieke manier om uw huis of bedrijf schoon te maken, dan zou u softwash moeten overwegen. Dit is een reinigingsmethode waarbij lage druk wordt gebruikt om oppervlakken te reinigen zonder ze te beschadigen. Ons reinigingsbedrijf biedt deze dienst aan, en wij geloven erin dat het de beste manier is om oppervlakken te reinigen zonder ze te beschadigen. Plan vandaag nog een afspraak in!

“Reiniginsspecialist24.nl heeft uitstekend werk geleverd met de softwash dienst. Wij kregen goed advies over wat er zonder chemicaliën kon worden gedaan, omdat we het huis net hadden laten renoveren – het resultaat was briljant!.”

Wat is softwash precies?

Hierbij wordt er gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare chemicaliën die onder lage druk op het te reinigen oppervlak worden aangebracht. Dit reinigt het oppervlak zonder het te beschadigen, en het is effectief tegen verschillende soorten vuil. Het is ook veilig voor planten en dieren. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u ze schade toebrengt wanneer u deze methode gebruikt.

Softwash verbruikt slechts 1/3 van het water in vergelijking met een hogedrukspuit!

Deze methode is er goed voor het milieu, niet alleen is de vloeistof milieuvriendelijk, maar is het waterverbruik laag. Het verbruikt slechts een derde van het water, in vergelijking met een hogedrukspuit. Dit komt omdat het de oppervlakken heel diep penetreert, waardoor er dus minder water nodig is om te reinigen.

10 voordelen van softwash

Nu u weet wat softwash is en hoe het werkt, volgen hier enkele voordelen van het gebruik van deze methode:

  • Het is effectief tegen verschillende soorten vuil
  • Het is veilig voor planten en dieren
  • Het gebruikt minder water dan een hogedrukreiniger
  • Het dringt diep door in oppervlakken
  • Het is niet schadelijk voor oppervlakken
  • Het is milieuvriendelijk
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Direct resultaat
  • Het is betaalbaar

Als u op zoek bent naar een effectieve, veilige en milieuvriendelijke manier om uw huis of bedrijf schoon te maken, dan is dit de beste optie. Ons reinigingsbedrijf biedt deze service, en we helpen u graag.

Softwash

Softwash wordt steeds populairder

De voordelen van worden steeds bekender, en steeds meer mensen kiezen voor deze methode om hun huizen en bedrijven schoon te laten maken. Als u zich wilt aansluiten bij de vele tevreden klanten die softwash hebben gebruikt, neem dan vandaag nog contact op met ons reinigingsbedrijf!

Direct resultaat met softwash

Een ander groot voordeel van softwash is dat u onmiddellijk resultaat ziet. Dit komt omdat de chemicaliën in softwash ontworpen zijn om vuil en viezigheid snel af te breken. Dus als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om oppervlakken direct schoon te maken, is dit de beste optie. En het mooiste van softwash is dat het bijna op elk oppervlak kan worden toegepast. Zo ook op daken, gevels, muren en nog veel meer.

Contact

Heeft u vragen over hierover of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 39 26 79 88 of stuur een email naar info@reiniginsspecialist24.nl. U kunt ons binnen de gehele Benelux inschakelen. Indien u op de hoogte wilt blijven van onze werkzaamheden, kunt u ons volgen op Facebook!

T

Volledige transparantie

No-nonsense werkwijze

Snel antwoord

Wij reageren binnen 24 uur

5 sterren service

Wij garanderen kwaliteit