Zandstralen? Het is onze missie om gebouwbeheerders te helpen een constant beeld van frisheid en organisatie te schetsen dat de principes van dat bedrijf moet weerspiegelen.

Zandstralen? Het is onze missie om gebouwbeheerders te helpen een constant beeld van frisheid en organisatie te schetsen dat de principes van dat bedrijf moet weerspiegelen.

Zandstralen

Zandstralen is een proces waarbij mensen met behulp van een compressor en perslucht tegen een voorwerpen aan blaast. Als u uw woning of bedrijfspand wilt laten schoonmaken door het te laten zandstralen, dan bent u bij de Reinigingsspecialist 24 aan het juiste adres. Het is mogelijk om zelf een zandstraalmachine aan te schaffen, maar wij raden u toch aan om een professional in te huren als u van plan bent om uw woning of pand te zandstralen. Dit komt doordat de experts van Reinigingsspecialist 24 over de nodige kennis en ervaring beschikken om uw woning te zandstralen zonder schade te verrichten.

“Reiniginsspecialist24.nl heeft uitstekend werk geleverd bij het schoonmaken van onze gevel. Driekus gaf me goed advies over wat er zonder chemicaliën kon worden gedaan, omdat we het huis net hadden laten renoveren – het eindproduct was briljant!.”

Wat is zandstralen?

Zandstralen is een proces waarbij kleine deeltjes, meestal zand onder hoge druk op een oppervlak, worden gespoten om een oppervlak te reinigen, glad te maken, polijsten of te decoreren. Zandstralen wordt in de meeste gevallen gebruikt om verf, roest, vuil en andere soort viezigheid van oppervlakken te verwijderen.

Bij zandstralen wordt er gebruik gemaakt van een speciale machine die lucht en schurende deeltjes combineert om een krachtige straal te creëren. Deze straal wordt vervolgens gericht om een oppervlakte te behandelen, waarbij materiaal wordt verwijderd en de gewenste afwerking bereikt wordt.

Waarom een specialist inhuren?

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om zelf zo veel mogelijk werkzaamheden aan hun woning uit te voeren. Dat geldt ook voor gevelreiniging. Hier is ook helemaal niks mis mee, maar wanneer het op zandstralen aankomt is het verstandiger om hier rustig over na te denken voordat u hiermee begint. Dit komt doordat zandstralen niet een lichte vorm van reinigen is, wat betekent dat er zomaar schade aan de gevel kan worden veroorzaakt als u de nodige expertise niet beheerst. Het zandstralen van een woning vereist namelijk wat kennis en ervaring die de meeste mensen niet bezitten. Voorkom daarom dat u uw woning beschadigt en schakel een professional van de Reinigingsspecialist 24 in.

Voordelen zandstralen

Er zijn verschillende voordelen van zandstralen, en we willen deze graag met u doornemen om u te overtuigen van de voordelen van deze techniek. Met een prijs tussen de 10 en 30 euro per vierkante meter is zandstralen financieel aantrekkelijk. Wanneer u hardnekkig vuil van uw gevel wilt verwijderen, zult u steeds meer begrijpen waarom zandstralen voordelig is. Als u ervoor kiest om uw gevel te laten reinigen, wordt dit zeer efficiënt en grondig gedaan, waardoor u lange tijd van het eindresultaat kunt genieten. Met andere woorden, door uw gevel te laten zandstralen, zult u altijd een verbetering kunnen vaststellen dat je niet snel terug zal moeten investeren. Wel is het natuurlijk zo dat je er altijd goed aan doet om je gevel na het proces grondig te blijven onderhouden.

Zandstralen

Zandstralen

Kosten zandstralen

De kosten zijn afhankelijk van de oppervlakte van uw huis, maar het kost gemiddeld tussen de 10 en 30 euro per vierkante meter. Door uw gevel te reinigen geeft u uw huis weer een nette uitstraling voor een redelijke prijs. Als u investeert in zandstralen, verhoogt u de waarde van uw huis en vermindert u de kans dat uw huis wordt aangetast door bijvoorbeeld mos, algen en ander vuil.

Wanneer wordt zandstralen toegepast

Het is een geschikte reinigingstechniek wanneer er sprake is van hardnekkig vuil op de gevel. Het is echter belangrijk om rekening te houden met het materiaal van de gevel, aangezien het een krachtige en agressieve methode is. Niet elk materiaal is bestand tegen de kracht waarmee gewerkt wordt. Het is daarom verstandig om een expert te raadplegen wanneer je twijfelt welke methode het meest geschikt is. Bijvoorbeeld wanneer er graffiti op de gevel is gespoten, kan zandstralen een effectieve oplossing zijn tegen hardnekkig vuil. Wanneer u eenmaal hierin investeert zult u geen spijt krijgen door alle positieve voordelen ervan. 

Contact

Heb jij vragen over deze dienst of heb jij vragen over een van onze andere reinigingsdiensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 39 26 79 88 of stuur een email naar info@reiniginsspecialist24.nl. U kunt ons binnen de gehele Benelux inschakelen. Indien u op de hoogte wilt blijven van onze werkzaamheden, kunt u ons volgen op Facebook!

T

Volledige transparantie

No-nonsense werkwijze

Snel antwoord

Wij reageren binnen 24 uur

5 sterren service

Wij garanderen kwaliteit

Neem contact op

06 39267988 – 06 40524823