Aluminium kozijnen reinigen

Aluminium kozijnen reinigen? Het poedercoaten van aluminium kozijnen is erg eenvoudig. De aluminium kozijnen profielen weren vuil en stof. Daarom is het voldoende om de kozijnen gewoon te wassen met een zachte vochtige spons en water. Als schoonmaakmiddel kunt u een huishoudelijk middel gebruiken. 

Aluminium kozijnen reinigen

Aluminium kozijnen reinigen? Het poedercoaten van aluminium kozijnen is erg eenvoudig. De aluminium kozijnen profielen weren vuil en stof. Daarom is het voldoende om de kozijnen gewoon te wassen met een zachte vochtige spons en water. Als schoonmaakmiddel kunt u een huishoudelijk middel gebruiken. 

Pure kwaliteit

Kozijnen worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om schoonmaken, maar ze kunnen net zo vies worden als de ramen zelf. Als u aluminium kozijnen heeft, laat ze dan vandaag nog door ons bedrijf reinigen! Wij gebruiken een speciaal reinigingsmiddel dat al het vuil van uw kozijnen verwijdert, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

“Reiniginsspecialist24.nl heeft uitstekend werk geleverd bij het schoonmaken van onze aluminium kozijnen. Dele gaf me goed advies over wat er zonder chemicaliën kon worden gedaan, omdat we het huis net hadden laten renoveren – het eindproduct was briljant!.”

aluminium kozijnen reinigen

Langere levensduur door uw aluminium kozijnen te laten reinigen

Behalve dat uw kozijnen er mooi uitzien, verlengt het schoonmaken ervan ook de levensduur. Het vuil en de viezigheid wat zich ophoopt, kan namelijk op den duur tot corrosie leiden. Door uw kozijnen door ons bedrijf te laten onderhouden, weet u zeker dat ze nog vele jaren meegaan.

Aluminium kozijnen reinigen in een paar stappen

Als u uw aluminium kozijnen zelf wilt schoonmaken, hebben wij een stappenplan opgesteld.

  1. Verwijder eerst het stof.
  2. Gebruik een reinigingsvloeistof en een zachte schoonmaakdoek
  3. Vuilstrepen verwijdert u door gebruik te maken van aluminium reiniger
  4. Tot slot dient u de kozijnen na te wassen met water en speciale shampoo die het vuil afstoot.

Waarschijnlijk beschikt u niet over al de benodigdheden om zelf uw kozijnen te onderhouden. Daarom kunt u ten alle tijden ons reinigingsbedrijf inschakelen om deze klus te klaren.

Hoe vaak moet u aluminium kozijnen reinigen

Wij raden u aan om uw aluminium kozijnen regelmatig te laten reinigen. Om precies te zijn raden wij u aan om 4x in het jaar uw kozijnen te reinigen. Zo blijven ze in goede staat en gaan ze nog vele jaren mee. Op de lange termijn voorkomt u ook hoge kosten door ze goed te onderhouden.

Onderhoudscontract aangaan met ons reinigingsbedrijf

Als u aluminium kozijnen heeft, heeft het verschillende voordelen om deze door een professioneel bedrijf te laten reinigen. Ons bedrijf gebruikt een speciaal reinigingsmiddel dat al het vuil verwijdert en ervoor zorgt dat het langdurig schoon blijft. Als u ons vaker wilt inschakelen voor een van onze diensten, zoals hogedrukreiniging, daken impregneren of nano coating aanbrengen, dan kunt u een onderhoudscontract met ons reinigingsbedrijf aangaan.

Kozijnen reinigen? Vraag dan een offerte aan!

Ons bedrijf biedt gratis offertes aan voor onze kozijn reinigingsdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw gratis offerte te ontvangen. We horen graag van u!

T

Volledige transparantie

No-nonsense werkwijze

Snel antwoord

Wij reageren binnen 24 uur

5 sterren service

Wij garanderen kwaliteit

 

Contact

Heeft u vragen over kozijnen reinigen of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op
06 39 26 79 88 of stuur een email naar info@reiniginsspecialist24.nl. U kunt ons binnen de gehele Benelux inschakelen. Indien u op de hoogte wilt blijven van onze werkzaamheden, kunt u ons volgen op Facebook!