Kunststof kozijnen reinigen?

Kunststof kozijnen reinigen? Het schoonmaken van kunststof kozijnen is erg eenvoudig. De kunststof profielen weren vuil en stof. Daarom is het voldoende om de kozijnen gewoon te wassen met een zachte vochtige spons en water. Als schoonmaakmiddel kunt u een huishoudelijk middel gebruiken. 

Kunststof kozijnen reinigen?

Kunststof kozijnen reinigen? Het schoonmaken van kunststof kozijnen is erg eenvoudig. De kunststof profielen weren vuil en stof. Daarom is het voldoende om de kozijnen gewoon te wassen met een zachte vochtige spons en water. Als schoonmaakmiddel kunt u een huishoudelijk middel gebruiken. 

Pure kwaliteit

Kunststof kozijnen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Ze staan bekend om hun duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Toch kunnen ze na verloop van tijd vuil worden en moeten ze regelmatig worden schoongemaakt. De methode van ons bedrijf om kunststof kozijnen te reinigen.

“Reiniginsspecialist24.nl heeft uitstekend werk geleverd bij het schoonmaken van onze gevel. Dele gaf me goed advies over wat er zonder chemicaliën kon worden gedaan, omdat we het huis net hadden laten renoveren – het eindproduct was briljant!.”

Kunststof kozijnen reinigen

Waarom kunststof kozijnen laten reinigen?

Kunststof kozijnen zijn om vele redenen een uitstekende keuze. Ze zijn duurzaam, onderhoudsarm en zien er netjes uit. Maar net als elk ander type kozijn kunnen ze na verloop van tijd vuil worden. Stof en vuil kunnen zich ophopen op het oppervlak, waardoor ze moeilijk schoon te maken zijn.

Bovendien kunnen kunststof kozijnen vlekken krijgen door water of andere vloeistoffen. Door uw kunststof kozijnen regelmatig schoon te maken, blijven ze er op hun best uitzien. Hoe vaak moeten kunststof kozijnen worden schoongemaakt? Wij raden aan om uw kunststof kozijn regelmatig schoon te laten maken.

Laat u dit niet doen en hoopt het vuil zich op? Dan kunt u verwachten dat de kleur van de kozijnen zal vervagen. Gelukkig is hier natuurlijk ook een oplossing voor, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. U zult kosten besparen door ons uw kozijnen regelmatig te laten reinigen.

Kunststof kozijnen reinigen en vuil afstotend

Naast het reinigen van kunststof kozijnen, is het ook belangrijk dat het vuil afstoot. Na het reinigen impregneren wij de kozijnen. Door te impregneren kan vuil en stof niet hechten aan de kozijnen. Hierdoor blijven ze langer schoon!

Kunstof kozijnen kleur laten herstellen

Heeft u geen aandacht besteed aan uw kunststof kozijnen en is de kleur vervaagd? Geen zorgen! Reinigingsspecialist 24 is uw redder in nood. Wij reinigen en impregneren niet alleen, maar wij kunnen ook een kleurherstellende nano-coating aanbrengen. Hierdoor zullen uw kozijnen er weer als nieuw uitzien.

De eerste impressie is belangrijk

Of u nu een woning heeft of een bedrijfspand waarvan de kozijnen wel gereinigd mogen worden, schakel ons dan zeker in! U wilt natuurlijk een goede impressie achterlaten bij visite of bezoekers. Schakel daarom ons reinigingsbedrijf vandaag nog in!

Reinigingsspecialist 24: uw partner in kunststof kozijnen schoonmaken

U bent inmiddels bekend met onze methode voor het reinigen en onderhouden van kunststof kozijnen. Zoals u ziet besteden wij hier veel aandacht aan. Bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner die uw kunststof kozijnen kan verzorgen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

T

Volledige transparantie

No-nonsense werkwijze

Snel antwoord

Wij reageren binnen 24 uur

5 sterren service

Wij garanderen kwaliteit

Contact

Heeft u vragen over kunststof kozijnen reinigen of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op
06 39 26 79 88 of stuur een email naar info@reiniginsspecialist24.nl. U kunt ons binnen de gehele Benelux inschakelen. Indien u op de hoogte wilt blijven van onze werkzaamheden, kunt u ons volgen op Facebook!