Nano coating

Nano coating aanbrengen? Door zure regen, kalk, uv-straling, vervuiling of zelfs schoonmaakmiddelen kan een oppervlak na enige tijd verkleuren of zijn glans verliezen. Deze doffe uitstraling doet de uitstraling van een woningcomplex of bedrijfspand geen goed. 

Nano coating

Nano coating aanbrengen? Door zure regen, kalk, uv-straling, vervuiling of zelfs schoonmaakmiddelen kan een oppervlak na enige tijd verkleuren of zijn glans verliezen. Deze doffe uitstraling doet de uitstraling van een woningcomplex of bedrijfspand geen goed. 

Pure kwaliteit

Als u denkt aan het aanbrengen van nano coating op uw woning, dan heeft u een team van specialisten nodig. Nano coatings zijn geweldig om oppervlakken er nieuw en ongerept uit te laten zien, maar ze kunnen moeilijk te verwijderen zijn als het niet goed gebeurt. Dat is waar ons team om de hoek komt kijken. We hebben jarenlange ervaring in het reinigen van oppervlakken met nano coating en we weten hoe we de klus snel en efficiënt kunnen klaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

“Reiniginsspecialist24.nl heeft uitstekend werk geleverd bij het schoonmaken van onze gevel. Dele gaf me goed advies over wat er zonder chemicaliën kon worden gedaan, omdat we het huis net hadden laten renoveren – het eindproduct was briljant!.”

Nano coating

Wat is een nano coating?

Nano coating is een soort beschermende coatinglaag die wordt aangebracht op oppervlakken om ze te beschermen tegen vuil, viezigheid en andere soorten schade.
Nano coatings bestaan uit zeer kleine deeltjes, en ze kunnen worden toegepast op zowel binnen- als buiten oppervlakken. Gewoonlijk worden nano coatings gebruikt op glas, metaal, hout, kunststof of keramiek. Het voordeel van het aanbrengen van een nano coating is dat het maandenlang kan meegaan. Ook hoeft u minder vaak deze oppervlakken schoon te maken.

Waarom een nano coating laten aanbrengen?

Als u op zoek bent naar een manier om uw huis of commercieel eigendom te beschermen, is een nano coating een geweldige optie. Nano coatings kunnen de levensduur van oppervlakken verlengen door ze te beschermen tegen viezigheid. Bovendien kunnen nano coatings oppervlakken ook gemakkelijker schoon maken het stoot vuil en viezigheid af, zodat u niet het niet zo vaak hoeft schoon te maken.

Hoe brengen wij een nano coating aan?

Ons team van specialisten is ervaren in het aanbrengen van nano coatings op alle soorten oppervlakken. Samen met u bepalen we het beste type nano coating voor uw behoeften, en we brengen het op de juiste manier aan, zodat het maandenlang meegaat. Allereerst reinigen wij het oppervlak zodat er geen viezigheid achterblijft. Hierna kan de coating worden aangebracht door gebruik te maken van onze speciale apparatuur en vloeistoffen die overigens milieuvriendelijk en duurzaam zijn.

Als u overweegt een nano coating aan te brengen op uw huis of bedrijfspand, neem dan vandaag nog contact op met ons team. Hoe dan ook zult u voordeliger uit zijn, aangezien de oppervlakken vuil zullen afstoten.

Nano coating op houtwerk aanbrengen

Houtwerk wordt vaak sneller vies dan andere materialen, zoals bijvoorbeeld kunststof. Viezigheid kan namelijk ook diep binnendringen in hout, waardoor het ook volledig verkleurd. Voorkom dit en laat onze specialisten de coating aanbrengen op uw houtwerk. Zo kunnen wij dit verzorgen op uw houten schutting of trespa.

Laat uw dakpannen nano coaten door ons reinigingsbedrijf

Dakpannen zijn ook erg moeilijk schoon te houden. Ze worden na verloop van tijd vaak mosachtig en vies, waardoor uw woning er minder aantrekkelijk uitziet. Gelukkig kunt u deze ook laten nano coaten door onze specialisten! Zo kan het vuil niet meer zo makkelijk binnendringen en blijven uw dakpannen veel langer mooi schoon. Indien u de dakpannen niet laat reinigen en nano coaten, zal het vuil zich ophopen wat zal leiden tot een nog groter kleurverlies.

Nano coating van uw huis of bedrijfspand is een geweldige manier om oppervlakken te beschermen en hun levensduur te verlengen. Door het vuil kan het regenwater ook geen kant op waardoor dit de dakpannen zal beschadigen. Ons team van specialisten is ervaren in het aanbrengen van coatings op alle soorten oppervlakken, dus neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Kozijnen coaten is erg populair

Kozijnen zijn vaak gemaakt van hout of kunststof. Deze materialen kunnen na verloop van tijd snel verkleuren. Om dit te voorkomen kunt u de kozijnen laten nano coaten door onze specialisten. Zo kan vuil niet meer zo makkelijk binnendringen en blijven de kozijnen veel langer mooi en schoon. Zijn uw kozijnen al verkleurd? Ook dan kunt u ons bedrijf inschakelen. Wij kunnen uw kozijnen herstellen naar de originele kleur.

T

Volledige transparantie

No-nonsense werkwijze

Snel antwoord

Wij reageren binnen 24 uur

5 sterren service

Wij garanderen kwaliteit

 

Contact

Heeft u vragen over nano coating of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 39 26 79 88 of stuur een email naar info@reiniginsspecialist24.nl. U kunt ons binnen de gehele Benelux inschakelen. Indien u op de hoogte wilt blijven van onze werkzaamheden, kunt u ons volgen op Facebook!